Bureau Peper

Ik creëer een veilige setting met ruimte voor diepgang, lichtheid, resultaat én plezier

Over mij

Ik ben organisatieadviseur en veranderkundige. Ik ben ervan overtuigd dat mensen graag nuttig werk willen doen en dat zij zelf het beste weten hoe je dat kunt organiseren. Ze hebben soms alleen even hulp nodig om dat concreet te maken of uit te spreken. Daarom hou ik ervan om samen met de direct betrokkenen een vraagstuk aan te pakken.

Mijn enthousiasme en manier van vragen stellen zijn daarbij mijn kracht. Ik kies bewust voor een anders-dan-anders aanpak waarmee ik mensen op een andere manier laat kijken en hen verleid een stapje verder te gaan dan normaal. Met creatieve en speelse werkvormen, zoals simulaties, experimenten, opstellingen en tekenopdrachten, creëer ik een situatie waarin nieuwe ideeën en antwoorden kunnen ontstaan.

Ik vind mijn werk ontzettend leuk. En ik gun het anderen dat zij hún werk net zo leuk vinden, als ik het mijne vind. Je spendeert zoveel tijd aan werk, dan is het toch belangrijk dat je het daar naar je zin hebt, dat het lekker loopt en dat je blij wordt van het resultaat?

Wil je meer over mij weten?

Vraag het gerust